Monday, May 14, 2012

Blogger Tahi Beralih Arah Menjadi #TahiTwitter

Hai sundal. So ini adalah entry pertama (YOU DON'T SAY?) blog usang ni untuk tahun 2012 dunia berakhir ini. Seddeyh, dah masuk pertengahan tahun baru nak 1st entry uols. Berikan tepukan yang paling gemuruh. Mak tak dengar. Kuat lagiiiii.

Tepuk bang tepuk. Muka jangan ketat. Nampak sangat kena paksa.

Entry pertama katanya. Mana tak. Masa beredar terlalu pantat pantas uols. Kena ikut peredaran masa jugak dik. Katanya kan, walaupon. Sekarang ni dunia blog ni dah makin menuju ke arah kepupusan. Everything is getting bohh-ring. Dah tiada siapa nak baca kau punya entry tentang:

1. Aww my new boyfriend!
2. SHIT HARINI NAK MERAJUK DENGAN BABY.
3. Hai uols! Iols makan Italiannies hari ni! (Berserta Gambar)
4. Kasut baru saya. 

dan segala mak nenek entry bodoh tentang diri kau. Plus taruk default picture gambar kau bermuncung itik kat tepi tu dengan gambar yang overdosed make up as well as photoshop. 

Muka itik. In case ada sundal yang tak tahu. Memetik dari sumber.

Kerana apa? Kerana gejala yang sendu tersebut telah merebak ke sebuah laman sosial. Ya, terima kasih kepada Twitter. Kini dunia blogging kembali suram dek kerna tiada lagi entry-entry mintak makan kaki.

Maka pabila ummah marhaen berbondong-bondong termasuk yang di atas sudah beralih ke Twitter, timeline anda akan dibanjiri dengan:

1. Hoi aku taknak tahu pasal hidup kau lah babi.
2. Who cares?
3. Ni Twitter aku sukahati akulah nak tweet apa.
4. Biasalah #BBNU.

dan segala bagai caci maki yang kini sudah menjadi asam garam kehidupan di Twitterjaya. Budak-budak baru nak up ni memang bugima. Tweet benda yang langsung tak berfaedah. Tapi followernya sampai beribu juta. Tak percaya tengoklah twitter bebudak sekolah. Bosan dan tiada pengisian. Yang betina heboh dengan gambar itiknya (rujuk gambar di atas). Yang jantan pulak tweet macam budak rempit terencat ejaannya. Geli aku, geli!

Nme caje jantan badan bagak bewketak-kewtak tawpi typez macham ni tao mao kao tark pingshan membacew nyew?

Pengsan, nok. Mak pengsan membacanya. (Tapi terthaps pengsan feeling chantek)

Maka tinggal lah Blogger ini sebatang kara. Kini hanya yang tinggal adalah entry berbunyi:

1. Tutorial cara memakai tudung bawal, patin, pari dan sepat.
2. Tutorial melilit pashmina sehingga terjerut leher lantas mati.
3. Cara jailbreak telefon nokia 3310 anda dengan mudah. (Step by step)
4. Cara memasak kuah lodeh dan asam pedas ikan pari untuk hidangan kucing anda.

dan segala entry lain yang menghajar itu dan ini. So that bila orang google sajor keyword tu, terus masuk kat blog sendu kau. Tak begitu?

Dasar pelacur trafik! Ini makan dia.

Tetapi walaubagaimanapun, terima kasihlah kepada entry tutorial sendu kau kerana ia lah penyebab dunia blogging ini masih bertahan. Not to mention blogger babi yang suka mengiklan sana sini tak tentu hala dan ketika. Termasuk blogger popular yang satu tu heboh suruh join contest itu join contest ini. Kowser.

Sebenarnya aku tak tak tahu apa yang aku bebelkan dari tadi. Ah diam kau.

Kau nak mati jugak ke? Totop molot kau!

Bye.

P/S = Oh ya, jangan lupa follow aku jugak dekat Twitter. Anda pasti takkan menyesal. Aku tak post gambar itik. Babi mungkin.

Friday, December 9, 2011

Amira Afiqah, Ke$ha dan Susu Cap Tesco.

Eee,apesal laa aku pergi blog org je mesti pminat kpop.bodoh-2 je.ape special kpop tah.bukan handsome pon.dahlah mata sepet.eeeee.geli bodoe.lagilagi yang kat bwh ni.nak munth aku.welkkk!

ingat hensem?euww.plizla weh.grr,and aku ni kpop haters ok.sowhat?kesha plak aku?lol!

__________________________________________________________________________

384000_2385863890139_1357048514_32350041_1556835254_nU MAD BITCHES?

P/S = Ya aku tau lah semua ni dah basi gila pastu kes ni dah buat laporan polis bagai dan Amira pun tengah trauma segala kononnya orang curi identiti lah hapa lah kan, katalah aku slowpoke nak mati ke apa, asalkan? Blog aku berupdate jugak at last setelah tiga bulan woi tiga bulan sunyi sepi sendu tanpa sebarang entry. Ke$ha plak aku?

P/P/S = Oh posing Amira dekat Pasaraya Tesco berlatarbelakangkan tin-tin susu F&N, Ideal, Carnation, Gold Coin dan susu cap Tesco itu sendiri amatlah PRICELESS. Dengan ekspresi muka dia penuh ego megah sebegitu rupa sekali OMG SHE’S OUR NEW PRINCESS OF TROLL! ALL HAIL THE NEWBORN PRINCESS.

Wednesday, September 7, 2011

Lady GaGa Penyembah Iblis, Syaitan, dan Dajjal.

 1

 

Dear F***,

1. Ya, ini memang blog anti Gaga. Ada apa-apa masalah kah? Boleh saya bantu?

2. Yang kau tatang yang kau junjung yang kau sembah yang kau agung-agungkan dia selama ni kau ingat dia apa? Tuhan?

3. Berhentilah menyanyi mahupun mendengar lelagu Lady Gaga. Aku takut kau tak bulih mengucap jah sewaktu nazak nak meninggal nanti. Lidah dah kelu. Time tu kau nyanyi Judas Jesus is my virtue segala pun memang dah tak membantu.

4. Eh, aku tak reti buat entry ke, aku tak reti uli karipap ke, aku tak reti kukur kelapa ke, muka aku berminyak ke, Tanah Malaya di musim perayaan dah serupa Semenanjung Gaza mercun meriam meletop meledak sana sini ke, satu kampung duk gigih bakar lemang, anyam ketupat, masak nasik dagang gulai ikan tongkol, candat sotong, buang saka, mandi safar, junjung baldi bagai ke, ada kurangkan susu tetek mak kau ke? Ada tercuit telor bapak kau?

5. Itulah, orang pakat pakat daftar anak pergi sekolah, mak kau pun gigih menyeret anak hantar dafta pi sekolah. Ujung-ujung, ini jadinya kau. Duk menyembah duli penuh takzim dekat Agen Illuminati nan seekor ini.

 

u mad