Monday, August 25, 2008

Bye Bye Beijing


Bye Bye Beijing...

Tadi dengan gilang gemilangnye upacare penutupan sukan terbesar di dunia, Olimpik berlangsung dengan jayanye...

So... Ape2 pon congrats kat China sebab berjaye menganjurkan ia dengan jayanya (dan biased nak mampos dengan jayanya)...

Tak lupe gak kat satu satunye penyumbang pingat untuk negare kiter uols...

Ya !!! Datuk Lee Chong Wei !!!
*clap clap clap* sujuds uols*

Ops, matila mak taruk gamba zaman purbakala beliau kan??
Nah...


Choyyy...fenats aku kehulu kehilir carik pic dia time dapat medal...

dinch ado uols...merase la imagine sendiri...voleyh??

Erm...ni antare 'Olympics Momemt' yang aku nak kongsi..*motif??? Eye-Candy uols!!!*

Congrats Bolt!!!


Lin Dan jahat!!! Sian Chong Wei!!! Tapi comel giler la ko!!! Kawaiiiii!!!! *dead*


Chinese ala2 sapu bersih kat pentas gimrama... Boleyh?!! Choii... Congrats la ye.. *kowser*

Russian memang superb gilos wat rhythmic gymnastics nih... *tabik hormat!!!*

*clap clap*

and...yeah!!! They really deserved that Gold!!!

Congrats Phelps!!!

The greates Olympiad ever... *sujuds* 8 emas uols!!! Kalau dier Malaysian haruss la dah lingkup Govern nak baya 8 juta kan???

Congrats Matt of Australia... Gold utk acare yang Bryan Nickson Lomas of Malaysia tuh 'lemas' gittiew...

Yela Bolt.... Macam2 gaye lak ko... Orang tau ko yg paling laju kat dunia nih... *choi*


Last but not least...

Congrats gak kat sumer Malaysian athletes yang lain2...

It's okay uols... Kat London 2012 nanti cuba lagi ya!!!


So overall Malaysia kat tempat ke 71...boleyh???

okay la tuh daripada kat Athens 2004... Nan ado!!!


And seperti yang 1 alam cakerawala dah tau, China 1st dengan 'amazing' 51 emas...

US of A 2nd place wif 36 emas... *merase ko jatuh 2nd place...*

Russia plak 3rd ngan 23 emas...

Wah2..bejaye gak Russia pintas Great Britain saat2 akhir yer... *matila mak xtengok hari2 terakhir kejohanan uols...*

So...atlet pilihan aku untuk Beijing Summer Olympics 2008 ni jatuh kepada.....

*jeng jeng jeng*

Messi of Argentina !!! Muah2!!! Congrats uols!! Gold for Men's Football!!!
*matila aku x patriotic langsung...lariiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk*





..and the beat goes on

0 charutan: