Friday, February 13, 2009

Happy Valentine's Day Uols!!!


So so so... Don't get me wrong hokay?!

Oh ya, BTW iols sajorks wat entry ni a day before
Valentines... Motiff?! Harusslar... Kaedahnye esok busy bagai nak celebrate hari kasih sayang kaedahnyer...

Opsie.. Sambung balik... Don't get me wrong ya~ iols tidakler nak nyambut2 Valentine ni kannn..

Kaedahnyer setiap hari adalah hari iols berkasih sayang dan mencipta bahagia... Mencipta bahagia? Bukan berzina sundells!!! hahaha...

Since iols ngan my lover baru jer berbaik-baik kembali 2-3 hari ni [ikot tema sangat kannn??] setelah ala2 sebulan githiew bercerai [ jangan tanye bercerai for kali keberapa..xterkira voleyh?!], iols rase bahagie sangat sambil sujud syukur githiew...

Our relationship back to normal katenyer.. [normal la sangat kan?! ]


So esok kalo jadi, my lover akan datang kat iols... Tema Taylor Swift??

''Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'"




Vleyh?? So weols xplan lagi nak gi memaner... As usual la..bukan ade plan nak gi memaner pon kalo cayang datang sinih, kan? Just go with the flow sajok katenyer...

Ironic huh?! It's like we kinda celebrate
V-Day [Lucah sangat short-form ni kan uols?] but actually we didn't!!!

Just nak spending time together sambil2 relaxing our mind and ala2 menghidupkan kembali hubungan yang baru di-make up ni kaedahnyer...

Tu pon kalo cayang jadik datang rite?? Kalo x, iols berhibernasi sajork di hujung menggu temanyew...


Sekadar gambar hiasan... Motif feeling lelebeyh kann sundels?

Hokay hadik2...
Happy Valentine's Day untuk sesape yang menyambutnyer [tepuk buah dada, tanya selera] and selamat berhujung mingguw...Gittiew...

*tetiber* OMG, sape pakai perfume macam my lover pakai nie? Kuatnye bau!!! Matila iols unfaithful jap lagik... lariiiiiikkkkkkk

0 charutan: