Friday, April 10, 2009

2008 Top 10 Most Expensive Videos

10. Lily Allen - "The Fear" ($108,000)
-nan addo sangat-


9. Lil Wayne - "Lollipop" ($117,000)
-nampak macam mewah sangat jer tapi ade yg lagi mahal kekdahnyer-


8. Danity Kane - "Damaged" ($119,000)
-video paling nan haddo 2008 dengan scene nari2 sajok and scene dalam operation theatre tapi mahal nak mati-

7. The Killers - "Human" ($124,000)
-nampak cam mahal gak la scene2 kat ala2 padang pasir kekdahnyer-


6. Lady GaGa - "Poker Face" ($149,000)
-ni memang nampak classy and luxury...no wonder la mahal semacam jer...banyak gak scene tapi kat 1 tempat jer-


5. Kylie Minogue - "WOW" ($152,000)
-video comeback kylie kekdahnyer.. nampak mewah gak walauponn... kat green screen sajok yang banyak-...


4. The Pussycat Dolls - "When I Grow Up" ($167,000)
-ni pon bling bling sana sini ngan nari yang ala2 boleh blah la... prop2 pon nampak mewah and quite good la-


3. Janet Jackson - "Feedback" ($186,000)
-what the fuck? video dengan prop2 planet palsu and menari2 dalam mangkuk cereal sarapan pagi tapi kat no.3? nan hado sangat janet ni membazir... ops, maybe effect2 dier yang mahal kot walauponnnnnnn...-


2. Madonna - "4 Minutes" ($197,000)
-tgk effect CGI dier sajok dari start video sampai abis dah boleh agak dah kos pembikinan dier mahal nak mati... berbaloi ker? tepuk tetek tanye selera...-


1. Britney Spears - "Womanizer" ($236,000)
-dengan scene yang banyak and sumernyer dibuat dengan teliti, memang iols tak heran la video ni jadi yang paling mahal antara yang termahal... video dier memang interesting... britney muncul dalam banyak character kekdahnyer...-

0 charutan: