Saturday, May 23, 2009

Introducing Our Very Own ZEE AVI !!!

Bak kata orang [orang la kata kannn...katanya...], better late than never.

leh? gigih sangat!

so... MEMPERKENALKAN!!! ni la Zee Avi uols!



Nama betul Izyan AliRahman. 23 tahun. Lahir Miri tapi duk KL.

WHY? napa aku sebok sangat macam betina yang sakit emosi selepas bersalinkan anaknya a.k.a meroyan tak tentu hala pasal dier ni kehulu ke hilir?

kenapa aku excited sangat atau dalam bahasa melayu nya aku jakun sangat pasal Zee nie?

hah, nih yang nak bitau ni... in case uols duk kat tempat yang bernama tempurung, yakni dibawahnya, bukan gua tempurung hokay... larikkkkkkkkk

tempurung uols~

SO...

19hb may arituh, melakar sejarah yang tersendiri buat anak Malaysia ini, wah ayat, skema very the. syattafak up.

Album dier yang tajuknya nama dier sendiri, ZEE AVI release kat USA!!!

ni cover album dier...

YES uols!!! US of A!!! kau adooo??

makan ati sangat ning yang hala2 nak wat album kat Europe tapi hasilnya nan hado sampai la ni kan? *matila senah

makan ati uols~

27hb ni baru sampai Malaysia kekdahnyer and sume negara lain kat donia. i can't fucking wait for it like SERIOUSLY!!!

WATCH OUT! I WILL BE THE 1ST BITCH YANG GRAB HER ASS nanti!!!err.. i mean her album la uols.. *choi jah wat saspen jer

A few hour pas album dier release jer, dah melonjak naik kat iTunes Top 100 album sale. peak kat #18 uols!

kosser sangat ngan bebudak American Idol yang release at the same day... sampai 8 ke 9 lak tuh album diorang... kalo x menyemak, ZEE DAH TOP 10 UOLS!!!

Hebat sangat! makan ati la lagi uols!!! kali ni dayang nurfaizah lak makan ati *jangan tanya motip, mek xtau... denganye nak pegi international katanya *motip aku fefeeling Soseh Soseh? KOSSER

choi sangat ruangan picisan SOSEH SOSEH ni noks!

Then kat Amazon pon hala2 tinggi jugeks kedudukan jualan album ni kat US uols!

ok, now mesti uols hala2 heran kans, dari mana tetiba dier ni muncol?

turun dari langit kah katanya from the middle of nowhere kanss...

actually dier ni memula upload2 video dier petik2 guitar kat youtube dulu.. dier guna nama KokoKaina.

saja2 untuk suka2 and send bagi denga kat kawan dier time study fashoin design kat UK nuh...

syok2 upload2, sampai la orang2 sane (UK & US) denga and terus x lepaskan peluang grab dier. in less than a month, terus record album kat US.

1st single dier, BITTER HEART! video pon dah release!

cover single dier uols~


MELETHOPS2 kat YouTube uols!!! tgk ni..



sumer lagu dier sendiri yang produce.

ade 1 lagu melayu titled KANTOI kat dalam album tuh.. memang best. kelaka lak tuh lirik dier... tgk nie...



kat youtube dier, mat salleh duk geram jer sebab suka lagu tuh tapi dinch tau maksud, leyy??

and then...

muka dier ngah hot kuar kat mana2 magazine kat US of A termasuk Rolling Stones, teenVOGUE, dll. uolssss!!!!

xcaya?

klik sini untuk Rolling Stones uols! walaupon 2 bintang katanya...

klik sini plak untuk teenVOGUE katanya...

skang Zee ngah busy tour kat US...

so, sementara mata haku merdarah2 berkuntum nak tunggu album dier sampai sini, meh layan gegamba Zee yang volup inniew...





akhir kata, hopefully dier ni success kat sana and kiter mendoakan yang terbaik untuk dier!!!

tahniah Zee Avi, anda membanggakan and membuktikan bahawa anak Malaysia juger boleh berjaya *katanya walaupon.

nota tapak kaki unta: wartawan bernama juber x berminat ka nak wat post pasal dier nie? felda sangat neh sebok berkuntum ngan gossip2 tarap chow kit dik nun!!!

Sunday, May 10, 2009

Hola - Holi - Day!!!



Holiday~

YAY~

Let's cuti cuti uols!