Thursday, June 25, 2009

BUNK Anthem in DA HAUSE !!!

samlala

 

ALERT~! ALERT~! ALERT~!

 

MY Bunkface (yes MY Bunkface, kau kenapa?) will be premiering their latest single which is BUNK ANTHEM on this coming June 27th on Channel V (channel 714 Ass-tro), pukul 10.50pm (+8 GMT)…

 

So don’t forget to tune on Channel V this coming JUNE 27th pukul 10.50pm ye sundels! (dah 2 kali ulang, kalo x tengok gak memang lahabiew uols).

 

This is the teaser of their clip.

 

Kewwwwwwwllll gilerr… OMG i can’t fuckingly wait for this vids bitch!!! Diorang memang gila, mabuk, happening nak mampos etc…

 

So jangan lupa tengok okay~ jangan menyundal berkuntum tunggu orang upload kat YouTube baru terhegeh-hegeh gigih nak tengok kan…

 

Bercakap pasal MY Bunkface neh, sila tatap gamba bawah ini. Lawa kan baju dia?

 

BUNKFACE-1

 

sshytrds

 

Haha~ mesti uols heran kan nape tetiba mak gigih duk memuji baju dia bagai kans?? Harussla mak puji uols… Cuba tengok bawah ini. Tarik napas dalam-dalam kay~

 

DSCN4100 sila makan ati

 

Aku pon ado baju ittiew hokeyh~ And the best thing is… AKU DAPAT FREE!!! So takyah la uols nak charut mek gigih ke mek jakun ke mek batak ke mek felda ke mek boyan ke mek hapa ker okay~

 

Thanks to you ols BUNKY yang susah2 kasik iols baju nie~ Appreciate it so damn much guys~ Everyday i love u more and more BUNKY!!!

 

So akhir kata, SUPPORT OUR LOCAL ACT okay! jangan gigih berkuntum duk terkinja denga lagu GAGA jer… LARIKKKKKKKKK……

 

p/s = baju ditaja oleh ABSRTAX JINGGA prvt lmtd bersama MY Bunkface. TQ.

6 charutan:

toxicated said...

uols kenapa laaa si sam ni dah kurus kering cengkung ni. uols x bagi makan kew.

.:iss:. said...

hahhaa~ ai bagi makan okay~ dia jer nak makan lua, nak buat cemana..hahahah

Mr. Watsoeva said...

Bunkface! rocks as hell!!!

.:iss:. said...

rock giler!!!

i loikeeeeeeeee!!!

Raindancer said...

iols terasa hocay part GAGA itteww....uols mmg sundelz...

.:iss:. said...

hahaha! iols x taruk cili pon okay dalam masakan nasi kangkang iols..

motip nak terasa bagai?~

larikkkkkkkkkkk