Monday, June 22, 2009

Selamat Hari… Err… Happy Father’s Day!!!

I know this entry was so yesterday… but… like i care… kan?

 

So semalam adalah HARI BAPA!!! Err… FATHER’S DAY uols!!!

 

So di sini aku nak me-recall balik kejadian semalam… vleyy?

 

Waktu: 11:18 am (+8GMT)

telefon… telefon berbuuunyi~ (sila nyanyi dalam melody Wonderpepet hokay!)

 

“Sapow pulak call pepagi buta nehhhh!!!! Hazab!!!”, kata aku sambil tangan menggapai slim phone Samsung haku.

 

and i was like… “OMG, MY DAD’S CALLING ME! okay, ehem2… buat suara dah lama bangun tido…”

Papa: Hello…

Iss: Hello… (bajet suara paling manis sekali macam dah lama bangun)

Papa: Whatchu doing? Baru bangun ehh?

Iss: Err… ha’ah… hehe… penat la… (OMG!! KANTOI UOLSSSSSS!!!)

Papa: Hmmm… Dah agak dah… Dah makan?

Iss: Blom la… kan baru bangun… hehehe…

Tetiba dalam kepala aku berdesssssuuupppp teringat arini hari bapak…

Iss: PA! Selamat hari bapa…

Papa: Ha?!

Iss: Selamat hari bapa…

Papa: APA?!

Iss: Happy Father’s Day! Denga x?

Papa: Owh… Haha. denga macam iss cakap ape tah tadi…

Iss: Heheh…

Papa: Thanks… Eh, iss ade kredit x?

Iss: Ade sikit je… nape?

Papa: Nah salin nombo nie… Topup now…

Iss: Waaa bestnye…

…and perbualan bersambung disitu… kosser aku nak recall lagi ape terjadi lepas tuh… hehe…

 

Kann? Now u get it kenape tajuk entry kali ni macam tuh… hahaha…

 

Cakap Bahasa Melayu xpaham… Cakap English dengan accent British dia tuh baru dia paham… adoiyai…

 

So disini iols ingin mengucapkan SELAMAT HARI BAPA or HAPPY FATHER’S DAY buat semua bapa2 di atas muka bumi ini…

 

Iols menyanjungi segala apa pengorbanan yang telah para bapa semua korbankan…

 

Last but not least, I LOVE MY PAPA~ CHU~

3 charutan:

((myra)) said...

selamat hari bapa kepada bapa anda juga bapa saya sendiri...

JloNash said...

huhuhu...
Iss camne iss bwat copyright 2?? hehehe

.:iss:. said...

myra: tima kasih bagi pihak bapa saya..hehe..

nash: hehehe~ google jer uols..kuar la segala bapak coding nanti... vleyyh?