Friday, July 17, 2009

Perempuan Jalang Yang Tak Reti Nak Cermin Diri

 

It’s about time for me to make this-bitch-kind-of-entry again. it’s been a loooooooooooooooooooooooooong time kan?

 

*entry ini mengandungi kata2 kesat. jika anda tidak selesa, u may leave now.*

 

*NOW!!!*

 

*oh ya, entry ni ditujukan kepada seorang perempuan birah yang aku rase amat nak maki at this moment in time (memang la moment tuh in time… bodoh kan sape wat ayat nie?)*

 

Dah lama x lepas geram di Era nie *wtf Era khen? ish. terlampau geram terlampau geram terlampau geram. mari mula memaki.

 

 

HEY PEREMPUAN JALANG! or should i call u BETINA JALANG disebabkan perangai kebetinaan ko yang hala2 musang betina birah nak memurkey ittiew!

 

KO DENGAR SINI!!!

 

ko sebok nak suruh orang tgk cermin mencermin diri bagai kenapa? KAU KENAPA?! ko ingat ko chantek sangat? oh ya ko memang chantek. macam muka ratu chantek. ratu chantek untuk tikus sedunia. tikus hutan sedunia.

 

Minnie_Mouse_001.220175809_stdratu tikus.

 

kesian sangat kan kau. aku amat sedih. duk canang serata alam la pasal keburukan orang itu ini. konon bagi hint jah, x nak sebut nama katanya. tapi sah2 orang dapat agak sendiri la nok sape yang ko perkatakan! ko memang mentaliti tahap unta kan?

 

hey perempuan! sape yg kene cermin diri dulu ni?

 

bertambah menyedihkan, dapat pakwe very the jujur gitoh, ikhlas, tawaduk segala. kesian pakwe ko nok. aku amat kenal pakwe ko tu.

 

ye la, kalo x masakan sampai ko bukan main menjegil mata kat aku dari ujung rambut afro aku sampai ujung kasut chantek aku kan??? jeles kononnya aku yang terhegeh2 mengendeng kat dia. perlu?

 

kalo aku nak, aku petik jari tutup mata pon dah lama aku dapat tau x, sundal!!!

 

heh perempuan! perlu ker ko nak ragu2 kat laki ko tuh? sah2 dia yang aku kenal, very the jujur tahap dewa2 tau! pompuan birah macam ko mmg xtau nak appreciate something kan? yer la, kalo dah rase diri tuh bagus.

 

ko memang bagus nok! bagus untuk dicakar-cakar muka nya.

 

mari bercakaran.

 

oh yer, bak kate pepatah, kiter xkan terdetik nak syak wasangka kat pasangan kita unless kita sendiri pernah berbuat seperti yang kita syak. *cipta sendiri gittiew*

 

so DUNIA!!! ketahuilah anda bahawa si birah *yang tengah makan cili nie* amatlah birahhhhhh oiiiiiiiiiiii… canang 1 donia bahawa dia lah the greatest makwe in the world untuk si pakwenyer.

 

tapi? tapi? tapi?

 

asal ade jantan mengendeng, LAYAN. jantan ajak kuar, LAYAN. jantan mintak tolong2 manja, LAYAN. jantan mintak tolong pukol 3-4 pagi, LAYAN.

 

xyah la aku mention kan mintak tolong apa. kalo dah pukol 3-4 pagi tu nok, perlu ker ko kuar berembun bagai neh? pompuan baik-baik kah kau tuh? oh, dengan perangai tuh la ko nak suh orang lain cermin diri?

 

otak letak kat mana nok? bontot? fantats?

 

kosong gitu dalam tengkorak ko. mana otak? kat bontot.

 

pakwe ko tu terkebil2 la kat umah, duk pecaya yang kononnyer ko xkan berbuat sesuatu yang tidak baik kononnya. kesian sangat kat dia. padahal soheh ko tengah berfoya-foya kat lua dengan jantan or jantan-jantan lain.

 

pastu sume jantan ko sapu lak tuh kan? xkira itam, legam, paria, pendek, gemuk, gedempol, sepak, masuk gol, busuk, hering sumer kan? semua ko LAYAN. KAU KENAPA? ko ingat ko chantek, tu leh jadi tiket la untuk ko main kayu lastik ngan pakwe ko?

 

kalo jantan gini pon ngendeng, sah2 ko layan jua kan?

 

eh hello!!! rasenye orang mental (contoh: Mas AF) pon leh pikir sendiri kot who the one yang kene cermin herself di sini.

 

konon kalau bercerita, mesti la macam kau paling hebat. sana sini. serba serbi. tak nak kalah. siap canang 1 Tanah Melayu. waima benda sekecik baby protozoa pon kalau boleh ko nak 1 galaksi bima sakti tau kan? kesian.

 

dah la nok. kalo aku nak maki kau, 1 tahun cahaya pon x cukup kot. hopefully ko sedarlah diri ko tuh. memang la ko rase ko tuh dah bagus sangat kan, of course kau bagus. *muntah*

 

tapi ingat, orang sekeliling pon ade hak nak judge ko. macam ko judge aku gak. kan? *muntah*

 

p/s= pakwe kau punye kasut baru exactly like mine. jeles x?

 

p/p/s= aku penah tido sekatil seselimut sebantal ngan pakwe ko. tapi x buat apa2 pon. siyers xbuat apa2. lalala. now, sila jeles.

0 charutan: