Thursday, December 31, 2009

It's THE END of 2009

OMG sangat bersawang! Mari gotong royong membersihkan segala kotor hina yang melanda blog iols neh. It's been forever since last time iols buat any entry khen? Oh, whatever.

Bukannyer iols malas, tapi SANGAT MALAS. VLEY? *MATILA*

Eh ni blog iols, sukati la nak update ker x. Sebok jer.

So, arini adalah hari terakhir kita berada di dalam tahun 2009 dan era 00-an. Pasni dah masuk era 10-an. Wah, macam back to the year of 1910 gittiew. Motip royan? Ok, teruss!

I've been through a lot of things this year. From the good to the bad, happy and the sad... So will u bring a better future than I had in the past... Oh because, I don't wanna make the same mistakes I did... I don't wanna fall back on my face again... Whoa... whoa... Sometimes love comes around... And it knocks you down, just get back up when it knocks you down...


Motif?!! Hey, sukati la!


Hurm, banyak sangat yang berlaku tahun 2009 ni. Daripada pointer jatuh gegila sem 3, naik sesikit time sem 4 and naik mendadak as the fifth semester melabuhkan tirai sehingga CGPA mencecah tahap 4.98... Bukan anugerah dekan lagi hokay! Ni anugerah alam. Wah gituh.. WALAUPON!!!

Bersyukur walaupun makin kuat berpeleseran dengan Adiq, Dena, Dania, and the list goes on.

Adiq *dilarang mengurat*

Dena *makwe iols*

Dania *terametz sundels. LARIKKK*


Tapi result tetappp membuatkan my mom yang mengandungkan iols selama 7 bulan itu menarik nafas lega didalam kemarahan.


"mama nak iss 4 flat! 4 flat! 4 flat!", terngiang2...

Kan iols da dapat 4.98, motip nak 4 flat?!!! Hiks~

Tahun 2009 juga menyaksikan iols keluar dari kepompong wtf. Mengenali Bahow, Faiz, Capik dan Pijuk. Hahahaha. Ape-ape aje la korang neh kan... Duk serumah ngan korang selama 1 semester. Sangat berharga pengalaman tuh. Muahahahahahaha JANGAN TEGUR.

Bahow


Faiz


Capik


Last but not least, Pijuk.


Tahun ni gak menyaksikan iols takut, menggigil, seram, sejuk, nak muntah tekak loya pelbagai sebab nak start practical. WTF practical je pon!!! Terpikir sangat, motip dulu kemain takut namampos?! Padahal best jer kot. WALAUPON KATANYA KHEN. Siap boleh wat entry ujung tahun bagai lagi neh!! *LARIKKKKKKKK*

So environment kat Meksis ni xde la teruk macam yang ku terbayang dolu2. so OMG. hahaha. nice. iols dapat belajar bagai2. dan yang paling penting.

XPERNAH PONTENG KEJE WALAU SEHARI PON SEJAK START KEJE SEBULAN YANG LALU. Pencapaian yang amat membanggakan hokay sundal!

Dulu time class, jangankan seminggu. Sehari pon belum tentu attend class full. Kot kalau attend pon, very the seploh menet jah dalam curlast, pastu terus menuju satu arah satru tujuan satu detinasi lain.

AF sangat tagline ittiew. MUNTAH.


Apa lagi?! OH YA. yang paling penting. 2009 juga adalah tahun di mana iols start bergiat aktif dalam arena mini-blogging or social networking yakni dengan mengaktifkan dirimu dengan Facebook walaupon dah bertahun create account sampai lupa password pastu create lagi pastu lupa password lagik. Muahahaha...

Daripada Facebook interface hazab sampai la yang chanteq la kekdahnye skang neh. Kosser. Punye la aktip sampai berlaku tragedy. Moderator bodoh kat FB tu deactivate account iols sebab comment2 tu excess limit kekdahnye.

MOTIP?!!! Apa tujuan buat social-network kalo tak vleyh berhubung?! Bodoh!


Lagi benda lain yang menarik tahun ni...


Lady Gaga is the new QUEEN OF POP.


SINGLE LADIES is the ICON. EVERYWHERE.

Justin and the other two "single ladies"

Joe Jonas with his annoying yet disturbing Single Ladies dance

And a thousand million anonymous peeps out there uploading their own Single Ladies dance at YouTube.

Bow to the QUEEN BEYONCE.



Death of King of Music, Michael Jackson.


Zee Avi ke pentas DUNIA.


Bunkface mencuri jiwa raga ku.


Rumah sewa dilanda banjir kilat! wtf


UTeM cuti akibat H1N1.


Tampuk pemerintahan negara BERTUKAR! *KOSSER*


MAXIS LISTING IN THE BURSA. THE BIGGEST LISTING IN HISTORY! *tetiba*


and banyak lagi la kalo nak recall. So semuanya kini hanya menjadi bahan sejarah dan rujukan untuk masa hadapan *motif?*

Maka, IT'S THE END OF ANOTHER YEAR.

and...

Happy New Year 2010!!!




p/s= segala 2010 Resolutions tu nanti dulu. Next entry. LARIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK





6 charutan:

JloNash said...

Queen Of Pop!!!????
Motifff!!!

[a.m.o.i] ™ said...

happy new year

.:iss:. said...

nash: OMG. hahaha. ok, she's the new Pop Princess. QUEEN tetapppp mama maddy. hahaha

amoi: happy new year!

Miss Ariko said...

nyah..ko xgtau aku pon ko ade blog...heshhh aku da follow ko kay..kekekeke nnt leh ar aku cerca2 dlm log ko nih nyah(motip nk cerca??!!!) mengomenlaa...k tcare iss..tata

.:iss:. said...

hahaha wani. sejak bila cakap bahasa ibunda nie? hahaha

Miss Ariko said...

hahaha da lme nyah..cme tak tercakap sbb xjmpe anak2 kat cni...heshhh sume baik2 belaka ala2 beyonce nyanyi nasyid gitew..=p