Tuesday, January 19, 2010

My Current Addiction. Recommended for Uols!

Oh my ass. Its been since forever i’m not come out with this type of entry khens? Bukan malas ke apa, tapi nan ado lagu yang bebetul mengikat jiwa iols untuk whoring that songs all day-and-night long, noks. Sumernyer sampah belaka. Excluding Mariah’s MOIA. Hiks!~

So tanpa melengah lagi, these are my current addiction. Not in order of their priority untuk iols menjalang dengan lagu ittiew. Vley?

 

Lady Gaga - “Telephone” (featuring Beyonce)

OMG memang best nak mampos. Recommended for those yang suke goyang bontot mengikut irama dan lagu.

And yep, this masterpiece of shit mmg berjaya membuatkan iols overplay dalam iPod tiap kali dalam commuter otw nak pi keje.

Feeling very nak pole dance especially bila dalam train kene berdiri and pegang tiang. OMG. WTF verangan.

 

Justin Bieber - “One Time”

Ketinggalan zaman sangat kan? Oh, WHATEVER MORON, LOSER! Budak 15 tahun ni memang always buat iols orgasm. Okay, kidding. But he’s so fucking HAWT!

Sangat geram dengar suare dia nyanyi mengerang kelazatan disamping music yang undoubtedly catchy and sexy to the fullest.

Harusslah! Sah2 Tricky ngan The Dream yang produce. (Peringatan: Mereka juga produce Beyonce’s Single Ladies and Mariah’s Obsessed.)

 

Jason DeRulo - “Whatcha Say”

Khens? “Hmmmm whatcha saaaaaaayyyyy”. Sangat catchy. Bohong kalo uols xpenah denga lagu neh! hazab hokay!

For those yang xpenah denga lagu ni, give it a try. memang tak selera tengok cover ndia tapi abaikan muka dia yang hazab.

Because, he is the new Chris Brown! *katanya* Oh, no one cares about those beater anymore. :muntah:

 

Leona Lewis - “I Got You”

2nd single untuk Echo ni memang catchy as hell. Vokal Leona plak jangan tanya. Nan ado sape leh nafikan dia memiliki antara suara emas abad ini.

Mana lah tak catchy uols. Sah2 producer dia Max Martin yang banyak menyundalkan lagu2 Britney. Hiks!

I Got You jua menjadi lagu wajib tika iols dalam train. :kosser:

 

Antara lagu lain (ni kes dah malas nak royan. Penat hokay sundels!) :

 

 

Ke$ha - “Tik Tok”

 

Jennifer Lopez - “Louboutins”

 

Jay Z - “Empire State of Mind” (featuring Alicia Keys)Esom-single-cover

 

Owl City - “Fireflies”

Owlcity_fireflies_cover.jpg
 

Rihanna - “Rude Boy”

 

Iyaz - “Replay”

 

That’s all for now, folks!

Thursday, January 14, 2010

Birthday Bitch: Adiq!!!


OMG.

Happy 22nd birthday to the birthday bitch, Adiq!!!

Yep, it's Adiq's 22nd birthday today, bitch!!!

Semoga beliau memperoleh kebahagian di hari bahagia ini disamping seronok, ikhlas, tawadhu', tekad, redha dan tabah menghadiri curlast pada hari ini. Hiks~

Add-on: Semoga panjang umur noks! Dan senantiasa dimurahkan rejeki oleh Allah Azzawajalla. Amen.

I still remember. That hazy January. We were walk in the MBMB Park meroyan tak tentu hala. Vleyh? Choy sangat hokay! I miss that moment so damn muchos uols! It's on your 20th birthday if not mistaken khens? Haha. Jap nak korek balik gambar terlampau kita time tu.


Muka setelah kepenatan membakar lemak, then shopping kat Giordano lantas melantak Secret Recipe's cheesecake dan singgahsahur di Mc Donalds. Meriah uols! Bila la nak menyunds together wat keje gila camtu lagih khen noks? :sedih:

So apa2 pun, yang berlalu kita jadikan kenangan terindah *katanya*. Semoga hari bahagia kita mendatang kembali di masa akan datang! Can't fucking wait for it, bitch!

Jadik, akhir kata, sekali lagi iols nak mengucapkan setinggi-tinggi selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 22 untuk saudara Adiq.

Let's parti buih uols! Mari!

Bitch, bitch, bitch, kamu jangan nakal. Haha. Pesanan penaja dari Aliff Aziz.

Eh, Aliff Aziz ke Aliff Satar? Oh, WHATEVER. Like i care. khens? Ijai tau la kot. peberet song dia of all time! Hahaha!

p/s= Sila memberi sokongan menyeluruh dan melawat blog Ijai yang baru ujud. Sekian. Haha.