Thursday, January 14, 2010

Birthday Bitch: Adiq!!!


OMG.

Happy 22nd birthday to the birthday bitch, Adiq!!!

Yep, it's Adiq's 22nd birthday today, bitch!!!

Semoga beliau memperoleh kebahagian di hari bahagia ini disamping seronok, ikhlas, tawadhu', tekad, redha dan tabah menghadiri curlast pada hari ini. Hiks~

Add-on: Semoga panjang umur noks! Dan senantiasa dimurahkan rejeki oleh Allah Azzawajalla. Amen.

I still remember. That hazy January. We were walk in the MBMB Park meroyan tak tentu hala. Vleyh? Choy sangat hokay! I miss that moment so damn muchos uols! It's on your 20th birthday if not mistaken khens? Haha. Jap nak korek balik gambar terlampau kita time tu.


Muka setelah kepenatan membakar lemak, then shopping kat Giordano lantas melantak Secret Recipe's cheesecake dan singgahsahur di Mc Donalds. Meriah uols! Bila la nak menyunds together wat keje gila camtu lagih khen noks? :sedih:

So apa2 pun, yang berlalu kita jadikan kenangan terindah *katanya*. Semoga hari bahagia kita mendatang kembali di masa akan datang! Can't fucking wait for it, bitch!

Jadik, akhir kata, sekali lagi iols nak mengucapkan setinggi-tinggi selamat hari ulangtahun kelahiran yang ke 22 untuk saudara Adiq.

Let's parti buih uols! Mari!

Bitch, bitch, bitch, kamu jangan nakal. Haha. Pesanan penaja dari Aliff Aziz.

Eh, Aliff Aziz ke Aliff Satar? Oh, WHATEVER. Like i care. khens? Ijai tau la kot. peberet song dia of all time! Hahaha!

p/s= Sila memberi sokongan menyeluruh dan melawat blog Ijai yang baru ujud. Sekian. Haha.

4 charutan:

Anonymous said...

Happy Birtday, comey!

.:iss:. said...

siapakah anon ittiew?!!

Miss Ariko said...

nyah!! lawa giler kek!! pinkish2 gitew..hahakss~~

parti buih kat bilik mandi blakang umah Nek Tipah je nyah...abess citew..free lagi..hahaha

AdiQ said...

Hahaaa, cheese cake secret recipe's kate nyer.. miss that moment so much.,. T_T