Tuesday, January 19, 2010

My Current Addiction. Recommended for Uols!

Oh my ass. Its been since forever i’m not come out with this type of entry khens? Bukan malas ke apa, tapi nan ado lagu yang bebetul mengikat jiwa iols untuk whoring that songs all day-and-night long, noks. Sumernyer sampah belaka. Excluding Mariah’s MOIA. Hiks!~

So tanpa melengah lagi, these are my current addiction. Not in order of their priority untuk iols menjalang dengan lagu ittiew. Vley?

 

Lady Gaga - “Telephone” (featuring Beyonce)

OMG memang best nak mampos. Recommended for those yang suke goyang bontot mengikut irama dan lagu.

And yep, this masterpiece of shit mmg berjaya membuatkan iols overplay dalam iPod tiap kali dalam commuter otw nak pi keje.

Feeling very nak pole dance especially bila dalam train kene berdiri and pegang tiang. OMG. WTF verangan.

 

Justin Bieber - “One Time”

Ketinggalan zaman sangat kan? Oh, WHATEVER MORON, LOSER! Budak 15 tahun ni memang always buat iols orgasm. Okay, kidding. But he’s so fucking HAWT!

Sangat geram dengar suare dia nyanyi mengerang kelazatan disamping music yang undoubtedly catchy and sexy to the fullest.

Harusslah! Sah2 Tricky ngan The Dream yang produce. (Peringatan: Mereka juga produce Beyonce’s Single Ladies and Mariah’s Obsessed.)

 

Jason DeRulo - “Whatcha Say”

Khens? “Hmmmm whatcha saaaaaaayyyyy”. Sangat catchy. Bohong kalo uols xpenah denga lagu neh! hazab hokay!

For those yang xpenah denga lagu ni, give it a try. memang tak selera tengok cover ndia tapi abaikan muka dia yang hazab.

Because, he is the new Chris Brown! *katanya* Oh, no one cares about those beater anymore. :muntah:

 

Leona Lewis - “I Got You”

2nd single untuk Echo ni memang catchy as hell. Vokal Leona plak jangan tanya. Nan ado sape leh nafikan dia memiliki antara suara emas abad ini.

Mana lah tak catchy uols. Sah2 producer dia Max Martin yang banyak menyundalkan lagu2 Britney. Hiks!

I Got You jua menjadi lagu wajib tika iols dalam train. :kosser:

 

Antara lagu lain (ni kes dah malas nak royan. Penat hokay sundels!) :

 

 

Ke$ha - “Tik Tok”

 

Jennifer Lopez - “Louboutins”

 

Jay Z - “Empire State of Mind” (featuring Alicia Keys)Esom-single-cover

 

Owl City - “Fireflies”

Owlcity_fireflies_cover.jpg
 

Rihanna - “Rude Boy”

 

Iyaz - “Replay”

 

That’s all for now, folks!

4 charutan:

amoi said...

i like owl city- Fireflies. hehe. feels like mcm kembali ke childhood bila dga lagu tu ;pp

btw, motip hang suke perempuan tertenggek sini, tertenggek sana. haha.

.:iss:. said...

hahaha. harussla! kata lelaki. hiks~

btw fireflies memang best gilozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... hehe

rae said...

you're cute xD

btw, i'd just like to state that jasonwhatshisname's version/remix of watcha say is a travesty!

shame on you jason for making ms heap's song as rubbish!

it is.

thank you.

the first statement is till true tho ^_^

.:iss:. said...

khikhi rae. thanks for dropping by my blog. :)