Thursday, March 11, 2010

I'm Going To Gatsby Deodorant Street Fair Uols!!!

Gatsby Deodorant Street Fair


Date : 17th of April, 2010 (Saturday)
Time : 10am til 5pm
Venue : Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Time Square, Kuala Lumpur


Maka dengan ini uols sumer dijemput datang ke Gatsby Deodorant Street Fair yang akan diadakan dengan begitew meriah katanya hokay! Details sumer iols dah kasik kat atas tu!

Kekdahnye program letops ni adalah program komuniti NUFFNANG occayh. Berangan ade lebih daripada 500 pengunjung akan datang sebab sumer blogger yang berangan nak duit lebih harusslah ade kan. larik!!!

Uols hengat program ni nan ado kah? Think twice. Wah gtew. Hadiah2 bernilai lebih daripada MYR 15k akan disediakan hokay! tapi bukan sesenang jah nak dapat. Harussla uols kene gigih men game2 yang disediakan kat booth2 katanya seperti game bebaling getah sampailah game sume dalam beg udara. KAU MAMPU???

So bila dah main and menang, uols dapatla adiah yang letops seperti barangan elektronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai uols!!! Currlast!!

So uols tau tak jalan nak pegi Times Square? Kerat jari kalo tak tau! Hampeh sangat.

Kalo uols nek tren, macam biasalah kan, iols pon akan naik tren kot. Hahaha. Dari KL Sentral, menapak pi monorel. Pastu naik sampai la Stesen Imbi or nak murajh sket naik la sampai Hang Tuah pastu uols menapak lagi sket. hiks.

Kalo uols berangan nak naik keta, dari Federal Highway uols nampak DBP khen. Masuk situ terus menghala ke Low Yatt. Kekdahnye dari jalan tuh uols dah nampak betapa tersergam indahnye Times Square.

Kalo uols nak naik bas (perlu ker?!!!!!!). Malas layan. NAIK TREN LA SENANG!!! Koser tau.

SO UOLS PAHAM TAK APA IOLS BEBEL NI?!!! Choy! Kalo tak pepaham gak, masuk sini.




So, datang la nok. Mana lah tau kan dapat stok dedorant untuk setahun. Leh la kite sedekah kat sesape yang bau hanj dalam tren. Haha larikkkk. Tak pon kite bagi kat errr.... SAPE TIAK BUSUK ANGKAT TANGAN?!!!! Ha, bagi kat uols jah kay!

Mari kita serbu!!!! KATANYA.

0 charutan: