Tuesday, May 25, 2010

Uji Personaliti Anda! Di Sini! Cepatan!

 

Anda kurang yakin dan kurang pasti dengan personaliti jenis apakah yang diri anda miliki?

 

 

Dengan pantas! Bersiap-sedia dengan pen dan kertas atau tisu tandas atau apa sahaja yang uols boleh conteng untuk mencatat. Are you ready bitch? CHOY! Cepatla!!! Terhegeh-hegeh!

 

Here we go. Berikut adalah simple question yang akan menentukan jenis manusia apakah uols hokay! Oh please. Jawab dengan jujur. Sejujur yang boleh sebab ianya amat penting.

 

Berikut adalah skim permakahan. Sila kira sendiri!

A = 1 markah

B = 2 markah

C = 3 markah

D = 4 markah

E = 5 markah


SOALAN

1. Jenis filem kegemaran saya adalah:

A Romantik-Komedi-Lawak-Bangang.

B Thriller Suspense uols!!! Walaupon! Khen?

C Keganasan ala-ala perang gitoh! Vley?

D Porno. Ahh. Ahh. *moaning*

E Semua jenis filem yang pernah dihasilkan.

2. Di atas katil saya seperti:

A Mayat – Sejuk kaku sendu ala-ala tak bernyawa!

B Carpenter – Menggerudi papan dengan baik!Curlast!

C Ahli Politik – Tidak bermaya dan meracau-racau.

D Meriam buluh – Tembak peluru dengan hebat!

E Medan perang–Berantakan henjut sana sini! Meriah!

3. Pernah menipu dalam perhubungan:

A Sekali seumur hidup.

B Dua tiga kali sajorks.

C Empat kali, lima kali, enam kali, … ,n kali.

D Tidak pernah melakukukan hubungan katanya!

E Tak pernah tipu dalam perhubungan. *PROPAH!

4. Temu janji ideal adalah:

A Kat rumah jah! Sambil berpandangan ke siling.

B Jalan2 dan borak. feeling ko tu romantik sangat?

C Dress up berangan pastu flirt kat club.

D Dinner, tgk movie, diikuti beromen.

E TERUS MENGONGKHEK! KAU TUNGGU APA?!

5. Tujuan aku hidup adalah:

A Dah xde tujuan uols. Aiols mati pucuk.

B Menipu dan propah kat manusia sekeliling.

C Berusaha mendapatkan jawatan tinggi ala2 korporat pastu menghabiskan masa 8 jam sehari dalam cubicle ko menulis report itu ini. Tapi semuanya tidak akan dihargai oleh bos ko. Entah dia paham ntah tak. Vleyy?

D Mendapatkan duit sebanyak mungkin. Almaklumlah. Duit nak bawak masuk kubur noks!

E Sex. Sex. Sex.

 

Okay. Dah jawab? Sila jumlahkan markah anda dengan kadar segera! Cepat!!! Aiols dah x sabar nak tau apa result uols semua neh!!!

 

Ok tarik nafas semua… Kira betul-betul… Double triple check. Kalau salah kira kang naya anak orang noks! Ok dah???

 

NOK!!! CEPATLA POST RESULT DIA!!! NANGES TAU LEMBAP NAK MAMPOS!!!

 

Yelah yelah yelah! saba lah! Aiols pon nak having some fun jugeks sundels! OK TERUS!!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Resultnya adalah…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

OH. MY. GOD.

 

Tahniah kerana anda telah berjaya membuang masa dan membazir tempoh jangka hayat anda dengan menjawab soalan-soalan itu tadi noks. Serta masa yang dibazir untuk mengira markah anda.

 

Choy sangat. Benda ni was so yesterday. Tapi iols sangat tak paham motif benda lagho personaliti test bodoh ni popular balik sejak duajak tigajak ni. Kosser sangat! Lagi-lagi kat facebook! OH MY GOD. Shitty sangat!

 

Kau dah buat kuiz bangang neh dahla! Pastu yang ko publish kat wall tu apasal! SEMAK SAMUN kat news feed haku jah!!! AKU TAK NAK TAU LA PERSONALITY KO, SUNDELS! *Vley?

 

Mesti korang pon turut merasakan keluh kesah resah dihati bila tengok wall semak khen? Unless korang pon 2x5=10 jugeks buat kuiz bangang “SIAPAKAH WATAK ANDA DALAM NUR KASUT” pastu publish. KAN?

 

Oh dan yang tengah sangat popular sekarang. “SIAPAKAH WATAK ANDA DALAM ADAMAYAT” or something. OMG. Puh-lease. GET A GRIP BITCH! Sedarlah nok! SEDAR!!! Bahawa ko bukan Nur Kasut.

 

Hai uols. Aiols la Nur Kasut. Dah buat kuiz watak Nur Kasut? Tahniah! NAH MAKAN KASUT NI!!! *larikkkkkk

 

Tu antara contoh kuiz yang menyemak kat wall iols. Tolonglah faham. Soalan kuiz tu sendiri pon amat lah bangang. Contohnya tanya makanan kegemaran. Dan ko wajib memilih satu antara 5 makanan yang disenaraikan. YA AMPUN.

 

Pathetic noks!!! Macamlah ada 5 jenis makanan jah kat alam semesta ni uols! And the best part is ko kene pilih jugak, wajib suka salah satu makanan kat situ. What the fuck was that bitch?

 

So what kalau memang personaliti ko sama macam, adam mayat ke nur kasut ke apa-apa? Ade sape kesah? Ade kot. Kawan-kawan uols yang turut sama mengomen dan buat kuiz itu dengan gembira hati. Tahniah. Korang sama-sama mendapat watak yang korang idamkan. Dan caci maki iols. *Hiks.

Dan, akhir kata…

 

Takpayah la buang masa buat kuiz-kuiz tu nok. Membodohkan diri jah.

 

Kot kalau resultnya “TAHNIAH, ANDA BERPESONALITI UNIK!” pon, unik lah sangat kalau dah semua orang yang ambil kuiz tu, semuanya unik katanya! KOSER HOCCAYH!!!

 

P/S= Renung-renungkan! Dan selamat beramal~!

10 charutan:

amoi said...

damn kau. aku baru exited nak tahu apa maksud jumlah 11 aku tu. grrrrrrr

.:iss:. said...

muahahaha. 11 ke? btw kuiz tu aku main reka je. hahahahhaa

amoi said...

T.T

Lt. fDanialz said...

nice one... terkena gak

.:iss:. said...

amoi: ngehehehe... :P

lt. : sorry. semua pengunjung akan terkena :D

cindir-rela said...

was here:)

UnaHusna said...

hahaha...lawak seh iss..makan dalam sangat hokay!

Alynn Notnot said...

bongek iss. 14 tu maknenye ape hah noks?! xD

yonna said...

sentap makkkkkkk! HAHAHAHA. tapi aku gila buat kuiz ni masa dulu je. masa mula2 masuk FB. jakun katakan. semua benda nak publish kat wall.

dah lama2 baru aku sedar annoying rupanya benda ni HAHAHHAA

acap2405(1169) said...

errr..
arrr...
eaaaaa..

saye tak reti membaca..
T.T