Tuesday, June 15, 2010

Apa Motif Blog Award Pelbagai Neh?


Mek dapat award ke nyoi? Grammy? Oscars? AIM? ke Hotlink award nan hado ittiew jah?

Top Blogger Award katanya. WALAUPUN.

Khen? Actually ni first time iols dapat benda alah ni. Haruslah terus ala-ala blur gitoh. Award ini adalah hasil pemberian ikhlas hati jiwa raga jantung segala dari Mak Cik CheQpPJoY. Terima kasih uols! Tapi iols kompius sangat occayh.

Apa bende ni nyoi? Aiols tak faham hoccayh. Ianya sekadar tagged entry biasa. Motif taruk nama AWARD bagai?

Apa-apa pun bagi menghormati kehendak keperluan dan pesanan penaja, iols luangkan jugeks masa untuk buat tagged ni. Walaupon kan? Tapi ok apa. Boleh jugak mengisi masa lapang dan bagi udara sikit kat blog iols yang dah ala-ala sunyi. KATANYA. Hiks.
Occayh, terus kepada so-called award ni.

1 . Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?
MONSTER. Aku pilih nama ni sebab aku menganggap aku monster. *tetiba* Vleyh? Di samping untuk meniru aksi antarabangsa Lady Gaga. Kan ni tajuk album dia nok! Motif tak tau? Hanj.

2 . Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?
Motif soalan? Takleh baca sendiri kat adress bar tu ke? Choy! http://isst89.blogspot.com/ “isst” tu nama aku. “89” tu tahun kelahiran aku. Hoho kertu kan?

3 . Apakah method dalam penulisan anda ?
Writing method? Soalan apa ni? Kau dah kenapa? I just speak my mind katanya. Tak ada makna method-method segala neh. Kadang-kadang ade la jugeks buat research. Eh bukan kadang-kadang. Selalu jah. Ingat aku bimbo ka?

4 . Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?
Pernah. Sebab aku rasa macam nak hapuskan blog aku la aku rasa macam aku nak hapuskan blog aku. Merasa kau.

5 . Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?
Papa aku pernah kot. Ada la jugak benda yang dia kata. Tapi aku tak nak state kat sini. Kowaserh.

6 . Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?
Setakat ni belum ade orang yang cakap cantik. Dan setiap kali orang kata blog aku creepy, hodoh, buruk dan jijik, aku akan tukar header. Haha.

7 . Bilakah anda mempunyai blog ?
March 2008.

8 . Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?
Entah. Either bebudak forum ataupun bestfriend aku ni.

9 . Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?
CHOY! Budak sekolah rupanya yang buat benda lagho ni! Kowserh!

10 . 10 orang seterusnya untuk di-tag .
Ni random machine yang pilih. So takyah gedik nak complain atau apa-apa. Surat menyurat iols bo layan.

Sekian sahaja AWARD TOP BLOGGER ini.

0 charutan: