Friday, June 11, 2010

Family Outing Season 1 Episode 50

 

Shitty. The worst episode of Family Outing. Ever. Bosan nak mampus. Guest artist adalah peninju sundal mana entah. Chu Sung Hoon ke apa nama entah.

 

Dengan tetamu yang bosan nak mampos, macam badi pulak kat semua family members. Semua terus jadi bosan. Lawak sangat kelihatan seperti dibuat-buat. Unnatural. Baru 15 minit menonton aku dah rasa macam menonton full complete 81909854334567 seasons.

 

Saat aku tulis benda ni, media player aku still tengah pause video tu pada minit ke 15-16. Sungguh tahi. Bosan dan memualkan. Macam rasa dah sangat kenyang sampai dah hilang selera nak sambung tengok tahi itu.

 

Tolonglah faham. Buat apa jemput peninju bangang tu? Dahlah family members pun dia tak kenal. Haram jadah sungguh. Not fun lah watching mamat tu. Yucks. Semoga aku bertahan nak tonton episod ini dengan episod 51 sampai habis.

 

Let’s pray. Sekian.

 

P/S = Aku menaip guna satu tangan jah noks since lagi 1 tangan pegang cornetto. Yummy.

 

P/P/S = Ko tak kesah? ADE AKU KESAH? GO TO HELL, PLEASE.

0 charutan: