Saturday, June 19, 2010

I Hate People

 

Yang seorang ni sebok nak provoke orang lain sana sini. Konon buat ayat sarkastik segala. Berangan macam dia lah manusia paling bijak pandai yang pernah wujud atas muka bumi tuhan ini. All these peeps yang berangan rude sarcastic chicken shits faggot ni harus di-banned.

 

Yang seorang tu pulak dah lah tak faham sarkastik, lepas tu nak terguris sini terguris sana. Ya aku benci kalau kita terpaksa terangkan satu-satu ayat sarkastik tu kat orang supaya mereka boleh faham maksud sebenar kita. What the fork? Ah, fuck you. Ko juga harus di-banned as well.

 

Come on peeps. Tak boleh jadi lagi pandai dari tu ke? Yes, both of two types manusia kat atas ni. Kalau dah sempit sangat otak tu (tapi berangan bijak lagi), at least please GROW. Ko tu bukan budak kecik lagi. Otak ada. Tapi bangang.

 

P/S = Yes, i’m being sarcastic. But I'm NOT going to explain my sarcasm. Yeah banned me. I’m not going to begging you to unbanned me, fags.

0 charutan: