Wednesday, June 2, 2010

Lady Gaga Alejandro Video: Nipple Slip

 

I know that we are young. And I know that my nipple may slip. Katanya. Hiks.

 

Akhirnya, penantian selama berbulan-bulan untuk video ni release masih belum berakhir. Hampeh. Bagai nak rak hoccayh aku menunggu.

 

Aleh-aleh? *Aleh-alehandro… Aleh-alehandro… *Vleyyy?

 

Aleh-aleh preview sajorks! Hanjeng sangat! And the official full-length video will be out next week, June 7 katanya kalau tak silap lah. Hopefully it will leak much more sooner than that.

 

 

Serba sedikit mengenai lagu. Ni merupakan 3rd single dia untuk album The Fame Monster selepas Bad Romance and Telephone. Sepatutnya turn Dance In The Dark dulu. Tapi Gaga degil nak kuar ni jugak katanya! Choy sangat! Currently lagu ni #6 kat Billboard Hot 100. BOW TO THE QUEEN!

 

Tapi apa pun, iols excited hoccayh! Sebab preview dia dah keluar. Kat Larry King, GagaDaily and VEVO. Hoho. So dah tengok? Sila cari sendiri. Koser aku nak salin-salin link dia masuk sini. Hiks.

 

Aku tau korang malas nak carik. Choy. Meh iols jamu mata uols dengan beberapa snapshot daripada video lagu Ajelandro ni yang ditayangkan tadi. Jalan cerita video ni masih lagi samar sebab preview dia sangat pendek. Dan yang paling aku TAK suka. Black and white jah. Choy!

 

 

Lady Gaga - Alejandro (Teaser) gagadaily.com.mp4_000007875  

 

   

 

So rembes tak anak-anak? HARUSLAH! Macamlah aku tak tau, uols reti nak menginzal jah khens! Kowserh!

 

Okay, apa yang menarik perhatian aku sebenarnya adalah? Bukan. Bukan Gaga berambut pendek atau apa. Bukan juga jantan-jantan kaberet dalam video tu. So apa yang aku excited sangat?

 

Perlu ke tanya lagi kan? Sah-sah dah jelas benderang kat tajuk entry. Lady Gaga’s wardrobe malfunction uols! Atau pun dalam bahasa senang, tetek Gaga menayangkan diri! YES, GAGA’S NIPPLE POPPED OUT! Vleyh? Bukan keseluruhan hemisphere, tapi separuh jah dan nipple dia. Hoho.

 

Nak tengok? AMARAN KERAS. NSFW! NSFW! NSFW! Tau tak NSFW tu hape? Not Safe For Work nok. Matila tagline web lucah katanya! Larikkkkk.

 

Dalam scene ni. Nampak? Haruslah tak.

 

Rapat sikit. Nampak?

 

   Uols ni buta ke apa? Nampak tak?

 

Haaa… Tengok puas-puas. Ni bukan edit ke apa ya. Nasib baik teaser yang aku download ni HD. Hiks.

 

Well, tayang-tayang puting ni bukan perkara asing bagi Gaga. Baik kat public ke, kat video ke, kat mana-mana majlis ke, TETAP KU TAYANG katanya.

 

OMG Nape editor tak edit buang scene puting tetek Gaga nak bernafas ittiew????

 

Ops, puting iols tersembul? *sentap* Ade aku kesah? *hahahaha*

 

So MONSTERS! WATCH OUT! JUNE 7! Alejandro Music Video World Premier!!! You know that i love you boy, HOT like Mexico!!! Nape tak HOT like Malaysia? Panas nak mampos hokkay cuaca sekarang neh!

9 charutan:

jfook said...

Excited to see her video!

Azfarul.com said...

TU dia..Nipple slip!!
7 July!! tarikh yang ku tunggu !!!

.:iss:. said...

jfook: yeah! me either!!! clap clap!!

azfarul: EH 7 JUN la!! 7 Julai tu next month!! Nanges menunggu lama lagi!!!

JloNash said...

Huhe!!!!
ADoiii kan bgos World Premiere 4Th of July!!!
hoho

Azfarul said...

Halamak...
TYpo la haha..7 JUN!! xD

hellioz said...

ceyh...
xterangsang pon gwa tengok
gyahahahahahaahah~

Fitrihadi.com said...

hahha kelas ar entry bro ni..caya lah..memang aku pun suka lagu alehendro tu..sebab pecah gegendang telinga..baru best nak dengar

.:iss:. said...

jloNash: nape 4thJuly plak? hohohoh

azfarul: ohohoho. tak sabar neh! arini!! tunggu!

hellioz: abis lu ingat wa teransang ka? muahahahaha...

fitriHadi: hoho currlast ke? pecah gendang tinger? maksud?

Fitrihadi.com said...

kiranya lagu dia rancak dan meletup ar bunyinya...takde ar slow cam lagu yang buat org nak tido je.. eh mana nak tgk videonya? dah ada kan ahak3..