Saturday, July 24, 2010

Pengumuman Penting

DENGAR SINI SEMUA SUNDELS!

 

Adalah dengan ini diumumkan bahawa saya seperti nama di atas kad pengenalan saya, telah kehilangan telefon bimbit kesayangan saya beberapa hari yang lalu. Hari Khamis to be exact.

 

Jadi, tak payah la nak maki hamun haku tak angkat call la, calling masuk voice mail la, messages pending la, MMS lucah not delivered la, atau apa sahaja yang membangkitkan amarah uols. KAU DAH KENAPA?

 

Khen? Ala2 berdekad tak update blog. Hujung-hujung? Pengumuman nan hado ni yang kau dapat kan? Merasa la! Tu yang kau hadap kan? Tu yang kau tatang selama ni kan? Rasakan!

 

So, sila berhubung dengan iols hanya mlalui laman sesawang Facebook, Twitter atau Yahoo Messenger sahaja buat masa ini sehingga ke satu tempoh yang akan diumumkan kelak. Nampaknya terpaksa la haku pakai balik handphone zaman batu yang murah-murah jah! Hansuang sangat neh!

 

 

 

P/S = Sila buat-buat tak nampak jah kalau ade penyebaran benda-benda terlarang yang mengandungi muka haku lepas ni.

 

P/P/S = My new so-called nick name will be “Iss Tari” as in Cut Tari or “Iss Maya” as in Luna Maya IF and ONLY IF the penjenayah yang curi handphone aku tu menyebarkan rakaman video seks iols dengan Ariel Peterpan. MATILA.

0 charutan: