Monday, September 27, 2010

Berjaga Sepanjang Malam Dan Tersentuh. OMG.

1. Tersentuh pulak aku dengar lagu Lighthouse Family, “High ni. Nostalgic sangat lagu ni. And I start to reminisce something about my past. :(

 

 

2. Class pukul 9 am tapi aku belum melelapkan mata lagi. Matilah membuta dalam class Siva lagi jap lagi. Tadah jah lah telinga kalau kena maki macam last week.

*mari tidur dalam lecture*

 

 

3. Yeay baru teringat bahawasanya class Siva esok ada presentation budak-budak ni. Mari tidur dalam class dengan nyenyak. Hopefully.

*siaran ulangan gambar ini adalah disengajakan dengan niat*

 

 

4. Eh tetiba lagu Lighthouse Family ni ulang balik. Aku dah set repeat one rupanya kat iTunes haku. Ish kenapa lagu ni meruntun jiwa sangat ni tiba-tiba? Relaxing tapi membebankan. Kowserh!

Lady Gaga Crying*nangis* “Mek terbeban dengar lagu ni sundel! This is bad (romance)! Let’s fuck!” *tetiba*

 

 

5. Jangan tanya apa motif entry ini. Saje aku bukak benda alah ni  terus tari-menari jemari haku taip segalanya.

typing *Gitoh ha jari menaip pada kelajuan cahaya suria. Mampoo? Tidak kan? Diam!*

 

 

6. Eh tetiba rasa nak tidur. Bye.

sleeping