Wednesday, September 15, 2010

MONSTER: Kini Berwajah Baru. Katanya.

Dah berzaman tak tukar template khens? Aku pun dah naik mual tengok template lama yang nan hado itu. Muntah jelanak, sunds! Dahlah semak nak mati. Hitam kelam jah. Dengan gambar raksaksa yang tak comel langsung. Disturbing hoccayh!

Jadi dengan bantuan momoiya yang sudi menolong haku mengedit sana sini sampai dia merungut. Nak kerja jadi editor blogger theme uols! Tib-tib jah haku kene carut! Pingsan! Beribu juta lemons penghargaan buat momoiya yang sudi menolong haku edit sana sini. Walaupun alignment header agak cacat tetapi tidak boleh dilihat dengan mata kasar. Oh ya.

Ini adalah rupa asal template ini sebelum aku dan momoiya berkolaborasi mengeditnya dengan gigih.

Pening kepala haku. Dahlah kene edit balik entry-entry lama yang ada menggunakan font berwarna putih. Ahhh. Malas aku. Biaq pi kat depa. Sapa nak baca, sila select text putih itu sendiri! *matila*

IntenseDebate dengan Nuffnang pun kene masukkan balik satu-satu. Choy sangat ni! Berpinar-pinar mata haku. Sudah! Aku nak berehat. Giyts! Mengalahkan baru balik bersawah bertani segala ni khens? Kowserh!

So apa kata survey? Chanteq tak? Chanteq tak?!!!! Chanteq ke tidak?!!!!!! Cepat jawab!