Monday, November 22, 2010

Open Letter. To: All the Bitches and Sonofabitches Out There.

Dear Twitter,
Kembalikan bilangan tweets aku woi. Dari ribu-ribu juta terus jadi belas-belas sahaja itu hari. Tiada logik sungguh bilangan yang kau paparkan. Kot-kot kalau kau nak tunjukkan pada doniya yang aku bukan #TahiTwitter sekalipun, agak-agaklah.

Dear Edward Maya & Vika Jigulina,
Hoi semua lagu engkau orang sangat sedap okay. Tak pernah pula aku minat lagu-lagu genre sebegini tetapi anda sangat lain. Bunyi accordion dalam setiap lagu kamu orang sangatlah membuatkan punggung aku bergoyang.

Dear RTM,
Pengulas sukan kau macam tahi. Tak kiralah Hasbullah Bawang ke, Hasbullah Kentang ke, sama sahaja. Tahi. Sebut nama atlit tunggang langgang. Pasukan berbasikal triplet kau ulang-ulang sebut quartet. Wtf bitch? Kau faham tak quartet itu apa? Pergi sekolah please. Lepas itu mengulas sukan macam manusia mamai mabuk todi.

Dear kedai makan di bawah pangsapuri aku,
Orang lain berniaga kau pun mahu berniaga. Orang lain masak sedap, kau masak rasa kimak. Your stall location is shit. Tepian longkang maha besar. All your tukang masak are shit. Gemuk hitam busuk. And all your masakan are shit. Go fuck yourselves.

Dear you all yang suka pasang loudspeaker lagu dari handphone cap ayam korang,
Tiada siapa mahu dengar lagu tahi kau itu tahu. What’s the point kau pasang lagu kuat nak mati sampai sepuluh batu nautika boleh dengar? Fuck you belia remaja perangai sebegini. And fuck you too para Nepal dan Bangla yang suka juga buat perangai ini.

Dear samseng jalan raya,
Mementang kereta aku kecik jah, sukahati mak nenek kaulah nak potong line? Hansuang! Macam lah bagus sangat Satria Neo kau itu. Patutlah jika kemalangan berlaku, badan kepala putus dua segala. Tak berkat kaedahnya. Aku bawak Alphard bapak aku lanyak kau, kau mahu?

Dear you all yang selalu typo sana typo sini,
Can’t you see those red lines under all those words that you just typed? They are not there for fucking decoration, bitch.

Dear bastards who don't understand sarcasm pada semua previous entry aku,
Fuck you.

Dear Lady Gaga,
Fuck me.

Friday, November 19, 2010

ISU TERGEMPAR MASA KINI: Tattoo Tulisan Jawi Di Badan Rihanna.

Ketika saya sedang menuju satu arah satu tujuan satu destinasi mencapai klimaks dengan menyanyikan lagu terbaharu daripada bintang muda Illuminati berkulit hitam, Rihanna yang berjudul What’s My Name featuring Drake, saya terperasankan sesuatu.

rihanna arabic tattoo

Can you see that? OMG! Tattoo tulisan Jawi uols! Nampak tak? Bukak mata luas-luas! Ianya terletak elok dibawah tepi tetek kiri Rihanna. Bukan, ini bukan superimposed. Terus saya mengucap sambil hentak bumi tiga kali.

Apa yang tattoo itu perkatakan sebenarnya uols?

tatoo Ha tengok dekat lagi. Nampak tak? Ke ko memang buta Jawi? Nama je umat Melayu. Balik-balik terasa ke hulu tersinggung ke hilir bila tiwi tiga suku tayang iklan raya tulisan jawi terbalik. Ptuiiih.

Ha nampak? Ish jika dilihat dan diamati sedalam-dalamnya, didapati bahawa TULISAN JAWI ini mengatakan Aheret Fi Mesiah ataupun jika dibaca tanpa pelat accent dan sebagainya sebagai Akhirat Pergi Malaysia.

 

OMG APA SEMUA NI RIRI?

 

Ya memang dah agak dah. Mesti tattoo beliau berbunyi kebencian terhadap umat Melayu. Almaklumlah Illuminati Freemason segala ni kan memang dengki dengan kaum Melayu. Lihat sahaja cara mereka memesongkan aqidah kita uols. Kali ni siap mencoretkan doa Pergi Mati Sama Itu Malaya di atas badan mungil Riri.

 

Habis cemana ni nok? Cemana?

 

Rihanna ni memang teruk. Balik-balik lagu pasal sex. First single Only Girl pasal dia nak mengongkek atau bermukah atau menginzal atau beromen dengan jantan gay wtf. Second single What’s My Name ini pula beliau menyuruh jantan itu merengit menjerit melalak nama beliau disepanjang aktiviti ranjang berlangsung. Sick Illuminati bitch!

 

LAUGHING MY FUCKING ASS OFF

You mad?

Wednesday, November 10, 2010

ISU TERGEMPAR MASA KINI: Justin Bieber Pemimpin Muda Illuminati

 

Kepada sesiapa yang amat meminati penyanyi Justin Bieber (JB) yang popular dengan lagu yang berjudul “Baby” atau “Bayi” di dalam bahasa ibunda kita sehingga selalu terpekik melolong macam dirasuk hantu raya apabila mendendangkan bait-bait lagu JB dinasihatkan agar segera bertaubat. Sesungguhnya pintu taubat masih terbuka uols.

 

MARI CEPAT LARIIIIKKKK BERTAUBAT!

 

Ini kerana, apabila anda menyebut setiap perkataan dalam lagu JB yang bertajuk “Bayi” “Baby”, anda secara tidak sengaja telah menyebut perkataan yang menyembah dajjal. Ini boleh dikesan dengan cara menterbalikkan lagu tersebut atau dalam bahasa orang putihnya let’s play those shit backward, bitches.

Anda tidak percaya akan saya? Tonton video berikut.

 

Kedengaran seperti berikut:

1. Hell yeah my niggas. We’re going to bomb these banks. Satanic new world order. Soon, bro! (Neraka yeah orang hitam aku. Kita akan pergi bom bank-bank ini. Syaithon dunia baru the movie. Akan datang di pawagam berdekatan anda, bro!)

2. The sea of bodies dead. The stinking shit. Hey I’m still fresh. (Lautan badan-badan mati. Tahi yang berbau harum sundal malam. Hey aku masih segar-bugar.)

3. Oh I’m the evil one. New Shirts. War. Let me in. Let me in. Let me in. War. Let me in. Let me in. Let me in. (Oh akulah 1Syaithon. Kemeja-kemeja baharu. Perang. Masukkan aku. Masukkan aku. Masukkan aku. Perang. Masukkan aku. Masukkan aku. Masukkan aku.)

Secara automatisnya anda akan tergolong di dalam golongan orang yang menyembah dajjal apabila anda mendendangkan lagu Justin Bieber ini ya sahabat.

 

Pengsan tersungkur mak dengar statement uols ni noks.

 

Jadi janganlah anda terpedaya. Ini bukan suatu kebetulan. Untuk rekod, Justin  Bieber adalah pemimpin muda Illuminati-New World Order iaitu sebuah organisasi antarabangsa Yahudi yang memperjuangkan konsep One World-One Religion-One Israel-One Malaysia.

 LOL