Friday, December 9, 2011

Amira Afiqah, Ke$ha dan Susu Cap Tesco.

Eee,apesal laa aku pergi blog org je mesti pminat kpop.bodoh-2 je.ape special kpop tah.bukan handsome pon.dahlah mata sepet.eeeee.geli bodoe.lagilagi yang kat bwh ni.nak munth aku.welkkk!

ingat hensem?euww.plizla weh.grr,and aku ni kpop haters ok.sowhat?kesha plak aku?lol!

__________________________________________________________________________

384000_2385863890139_1357048514_32350041_1556835254_nU MAD BITCHES?

P/S = Ya aku tau lah semua ni dah basi gila pastu kes ni dah buat laporan polis bagai dan Amira pun tengah trauma segala kononnya orang curi identiti lah hapa lah kan, katalah aku slowpoke nak mati ke apa, asalkan? Blog aku berupdate jugak at last setelah tiga bulan woi tiga bulan sunyi sepi sendu tanpa sebarang entry. Ke$ha plak aku?

P/P/S = Oh posing Amira dekat Pasaraya Tesco berlatarbelakangkan tin-tin susu F&N, Ideal, Carnation, Gold Coin dan susu cap Tesco itu sendiri amatlah PRICELESS. Dengan ekspresi muka dia penuh ego megah sebegitu rupa sekali OMG SHE’S OUR NEW PRINCESS OF TROLL! ALL HAIL THE NEWBORN PRINCESS.

Wednesday, September 7, 2011

Lady GaGa Penyembah Iblis, Syaitan, dan Dajjal.

 1

 

Dear F***,

1. Ya, ini memang blog anti Gaga. Ada apa-apa masalah kah? Boleh saya bantu?

2. Yang kau tatang yang kau junjung yang kau sembah yang kau agung-agungkan dia selama ni kau ingat dia apa? Tuhan?

3. Berhentilah menyanyi mahupun mendengar lelagu Lady Gaga. Aku takut kau tak bulih mengucap jah sewaktu nazak nak meninggal nanti. Lidah dah kelu. Time tu kau nyanyi Judas Jesus is my virtue segala pun memang dah tak membantu.

4. Eh, aku tak reti buat entry ke, aku tak reti uli karipap ke, aku tak reti kukur kelapa ke, muka aku berminyak ke, Tanah Malaya di musim perayaan dah serupa Semenanjung Gaza mercun meriam meletop meledak sana sini ke, satu kampung duk gigih bakar lemang, anyam ketupat, masak nasik dagang gulai ikan tongkol, candat sotong, buang saka, mandi safar, junjung baldi bagai ke, ada kurangkan susu tetek mak kau ke? Ada tercuit telor bapak kau?

5. Itulah, orang pakat pakat daftar anak pergi sekolah, mak kau pun gigih menyeret anak hantar dafta pi sekolah. Ujung-ujung, ini jadinya kau. Duk menyembah duli penuh takzim dekat Agen Illuminati nan seekor ini.

 

u mad

Wednesday, August 17, 2011

Lady Gaga - “Yoü and I” Video Premiere and the Story Behind the Video.

2

Lady Gaga has released the long-waited music video for her fourth single “Yoü and I”.

This latest Lady Gaga music video premiered in Perez Hilton’s website. Directed by the Haus of Gaga and choreographed by Laurieann Gibson, “Yoü and I” promises to be one of Gaga’s best works to date. Watch the video below. Uploaded by Lady Gaga on her official YouTube channel, ladygagaofficial. *UPDATED: THE OFFICIAL VERSION HAS BEEN UPLOADED ON LADYGAGAVEVO CHANNEL.

The story behind “Yoü and I” video:

Gaga recall’s the one man who made her feel magical and decides to embark on a journey to him, almost there and exhausted she passes out and begins to hallucinate about her past and how she became who she is today.

She fantasizes about her simple “Human” life and the love of her life. Unfortunately this man was always trying to fix her, to make her into some kind of super woman, but with every attempt at “fixing” her she just became more magical. In his final attempt to fix her she transforms into her beautiful alter-ego Yuyi the mermaid, and the man decides to accept her for who she is.

The ending of the video alludes to a marriage in the near future. This could be symbolic to the rumors of her and Luc’s alleged engagement.

SO, WHAT DO YOU THINK?

Lady Gaga - “Yoü and I” Leaked Video Still (Complete Set of 62 Pictures)

YouAndIVideo001YouAndIVideo002YouAndIVideo003 YouAndIVideo004 YouAndIVideo005 YouAndIVideo006 YouAndIVideo007 YouAndIVideo008 YouAndIVideo009 YouAndIVideo010 YouAndIVideo011 YouAndIVideo012 YouAndIVideo013 YouAndIVideo014 YouAndIVideo015 YouAndIVideo016 YouAndIVideo017 YouAndIVideo018 YouAndIVideo019 YouAndIVideo020 YouAndIVideo021 YouAndIVideo022 YouAndIVideo023 YouAndIVideo024 YouAndIVideo025 YouAndIVideo026 YouAndIVideo027 YouAndIVideo028 YouAndIVideo029 YouAndIVideo030 YouAndIVideo031 YouAndIVideo032 YouAndIVideo033 YouAndIVideo034 YouAndIVideo035 YouAndIVideo036 YouAndIVideo037 YouAndIVideo038 YouAndIVideo039 YouAndIVideo040 YouAndIVideo041 YouAndIVideo042 YouAndIVideo043 YouAndIVideo044 YouAndIVideo045 YouAndIVideo046 YouAndIVideo047 YouAndIVideo048 YouAndIVideo049 YouAndIVideo050 YouAndIVideo051 YouAndIVideo052 YouAndIVideo053 YouAndIVideo054 YouAndIVideo055 YouAndIVideo056 YouAndIVideo057 YouAndIVideo058 YouAndIVideo059 YouAndIVideo060 YouAndIVideo061 YouAndIVideo062

VIDEO OUT AUGUST 18TH.