Thursday, January 20, 2011

KUTEM atau UTeM? Utusan Meloya Sila Jawab.

Dewan Besar KUTEM ya? Abah kau. Wahai reporter hazab, kau tak buat homework ke kau memang bodoh? Kot kalau kau duduk bawah tempurung pun, UTeM dahulunya adalah dikenali sebagai KUTKM.

WTF is KUTEM? Ala-ala KUTEL mengutil cagu kaki ke?

Tuesday, January 18, 2011

My 21st Fucking Happening Birthday Celebration. (Featuring Cup Cakes Paling Sedap Dalam Dunia)

Hah ingat lagi tak entry aku pasal birthday aku yang sangat loser gila babi sebab nan hado apa-apa majlis keramaian waima sambutan dari mana-mana manusia sekalian di suatu masa lalu?

Take a look at this.

Well, biar lambat asal selamat katanya. Lambat laun, dapat jugak lah aku merasa cup cake yang lazat nak mati hasil pemberian sayang aku.

See? Lazat sundels! Sumpahlillah aku tak bohong. Abaikan kek sebelah sana tew. Okay satu gambar sahajork cukup! Nak lelebih sila godek FB aku.

And oh sambutan triple birthday malam tew memang melerthops. Goyang-goyang mabuk-mabuk sampai pagi okay. Ops.Okthxbai.

 

P/S = Motif entry asik pasal birthday jah?