Friday, April 15, 2011

Cara Meningkatkan Trafik Blog 3 Kali Ganda Dalam Masa Seminggu!

Dah lama aku tak nenulis enteri bebetul. Malas sebenarnya. Yelah. Tulis pepanjang pun bukan ada orang baca. Al maklumlah aku ni kan gila traffic. So aku nak semua orang atas muka bumi tohan ni baca, faham? Haruslah berangan nak ada berjuta-juta hits lepas aku post entry after one another.

Apa yang kau harapkan kan?

So entry ni pun aku tak kuasa nak bebel pepanjang. Buang masa jah. Taip pepanjang ke taip pependek ke?? Tetap! So korang dah tertipu dengan tajuk entry aku sekarang. Tahniah. Berikan tepukan untuk diri sendiri Cepat. Setakat masuk sini pastu kelik kelik iklan baik tak payah ha bagus jugak. Cepat klik lagi semua cepat! Lepastu post ala kadar je kat chatbox. Alahai! Sedihnya hidup korang!

Okaylah. Til we meet again.

Sayonara sayotara. XOXO.