Wednesday, September 7, 2011

Lady GaGa Penyembah Iblis, Syaitan, dan Dajjal.

 1

 

Dear F***,

1. Ya, ini memang blog anti Gaga. Ada apa-apa masalah kah? Boleh saya bantu?

2. Yang kau tatang yang kau junjung yang kau sembah yang kau agung-agungkan dia selama ni kau ingat dia apa? Tuhan?

3. Berhentilah menyanyi mahupun mendengar lelagu Lady Gaga. Aku takut kau tak bulih mengucap jah sewaktu nazak nak meninggal nanti. Lidah dah kelu. Time tu kau nyanyi Judas Jesus is my virtue segala pun memang dah tak membantu.

4. Eh, aku tak reti buat entry ke, aku tak reti uli karipap ke, aku tak reti kukur kelapa ke, muka aku berminyak ke, Tanah Malaya di musim perayaan dah serupa Semenanjung Gaza mercun meriam meletop meledak sana sini ke, satu kampung duk gigih bakar lemang, anyam ketupat, masak nasik dagang gulai ikan tongkol, candat sotong, buang saka, mandi safar, junjung baldi bagai ke, ada kurangkan susu tetek mak kau ke? Ada tercuit telor bapak kau?

5. Itulah, orang pakat pakat daftar anak pergi sekolah, mak kau pun gigih menyeret anak hantar dafta pi sekolah. Ujung-ujung, ini jadinya kau. Duk menyembah duli penuh takzim dekat Agen Illuminati nan seekor ini.

 

u mad